Testimonijali

 • Za ovu edukaciju dajem ocjenu 10 i manji broj nisam dala zato što je koristila svima nama da se bolje upoznamo i otvorimo, svi smo aktivno sudjelovali, a ne samo slušali predavanje. Smatram da je ovakav tip edukacije najproduktivniji.

  Santina

 • Najkorisnije mi je bio način prodaje koji nam je edukatorica Snježana prezentirala, dobio sam nove ideje na koji način bih mogao savjetovati svoje djelatnike u svezi nuđenja fiksnih usluga. Naučio sam i kako komunicirati agentima „loše vijesti“ i kako ih korigirati. Svidjela mi se otvorenost i opuštenost svih kolega,a drago mi je i da smo razjasnili odgovornosti koje smo dobili preuzimanjem voditeljske pozicije.

  Tibor

 • Edukatorica je bila jako pristupačna i zanimljiva, predavanje je održala veoma interesantno i interaktivno. Bravo!

  Leon

 • Zapamtio sam da se trebam služiti Ja- porukama prilikom davanja feedbacka svojim zaposlenicima kako bih imao što kvalitetniju komunikaciju sa njima. Ovo je predavanje bilo odlično.

  Sven

 • Najzanimljivije mi je bilo to što smo u svakom trenutku edukacije svi bili aktivni jer je sadržaj bilo vrlo zanimljiv i ovo je prvi put da nisam izgubio koncentraciju na nečijoj edukaciji. Naučio sam za sebe puno toga i to na skroz drugačiji način nego do sada. Smatram da je ovakav oblik radionice vrlo zanimljiv i da se ovako može puno toga naučiti. Definitivno bih izdvojio najkorisniji dio, a to je bila simulacija prodajnih razgovora. Svakako preporučam ovakav oblik radionice!

  Marko

 • Naučio sam mnogo korisnih alata i dobio sam mnogo korisnih savjeta glede poslovnih procesa. Smatram da je edukacija bila vrlo dobro osmišljena, zanimljiva i razumljiva te mislim da se ovakvim načinom gdje se traži mišljenje i stav nas voditelja uvelike potiče na razvoj i trud jer imamo dojam da je naše mišljenje uvaženo.

  Matija

 • Trenerica je nadmašila moja očekivanja, svaki sudionik je bio uključen te je interakcija između trenerice i nas slušatelja bila odlična. Bilo je vrlo poučno i meni osobno do sada najbolja trenerica koju smo imali u firmi. Svaka čast!

  Damir

 • Suradnja sa Snježanom je za mene predivno iskustvo, Snježana je profesionalna suradnica, usmjerena na rješenja, motivator, vrsni poznavatelj prodajnih vještina. Njezina znanja upravljanja ljudskim potencijalima i znanje o komunikacijskim vještinama su na zavidnom nivou zbog čega se naša suradnja odvija s lakoćom. Topla preporuka za suradnju, a sigurna sam da ćete dobiti i više od očekivanog.

  Ivana Pavlović

 • Vrijedilo je pohađati ovu edukaciju zbog naučenih novih načina razgovora, konkretno naučili smo kako uspješno razgovarati sa svima, da sve kreće od nas samih, odnosno da mi svojim mislima pridonosimo načinu života. Vrijedilo mi je pohađati ovu edukaciju i zato jer sam naučila da svaki dan trebam raditi na sebi kroz jednostavne zadatke. Sve u svemu, za svaku pohvalu!

  Marijana

 • Kada bi me pitali što mislim o edukacijama Snježane Prstac, rekao bih vrlo poučno i zanimljivo, stvari koje prolazite s njom na edukaciji možete primijeniti u svakodnevnom poslu i privatnom životu. Svaka firma koja radi sa ljudima bi trebala tako educirati svoje djelatnike i to kroz više ovakvih radionica. Trenerica je bila jako ugodna i zanimljiv govornik. Hvala!

  Renato

 • Najkorisnije mi je bilo razgovor o situacijama koje nam se svakodnevno događaju, usporavaju i otežavaju naš rad. Smatram da je izuzetno korisno bilo prolaženje konkretnih primjera i edukatorica je jako ugodna te bih volio nastaviti sudjelovati u edukacijama koje će ona voditi.

  Miroslav

 • Najzanimljivije na edukaciji koju je vodila gđa. Snježana mi je bilo to što smo svi međusobno podijelili svoja iskustva sa korisnicima. Svatko je nešto novo naučio što će mu koristiti u određenim situacijama. Pohvale gđi. Snježani na divnoj prezentaciji i trudu!

  Matea

 • Zapamtio sam da je uvijek potrebno ostati smiren, fokusiran, pokušati dobiti sve bitne podatke. Pokušati riješiti situaciju na obostrano zadovoljstvo što prije kako bismo izbjegli ponovljene pozive na istu temu. Osnovna pristojnost je odličan temelj za uspješnu komunikaciju sa svima.

  Igor

 • Vrijedilo je pohađati edukaciju kod gospođe Snježane zbog praktičnih i primjenjivih savjeta u svakodnevnom radu. Od početka do kraja edukacije pristup je bio personalan i imam osjećaj da je svaka kolegica ponaosob došla do izražaja kao i ja, dobili smo vrijedna i primjenjiva rješenja za svoje svakodnevne „probleme“ u komunikaciji sa strankama, drugim kolegama i nadređenioma. Ovo bi svaka firma trebala periodično ponavljati!

  Suzana

 • O edukaciji koju je trenerica Snježana održala u našoj firmi mislim da je bila iznimno zanimljiva i korisna. Naučila sam dosta stvari koje ću pokušati primijeniti bilo privatno ili poslovno. Trenerica je ljubazna, struktura prezentacije drži pažnju. Za svaku pohvalu!

  Sara