Wizz Air Uskoro linije iz Prištine, Sarajeva i Tirane

Jednako ne bih napisao ni na Aerodromu Zagrebu. Naravno, u pravu ste genitiv jest Tivtu, Zagrebu… Moj grijeh. U tom kontekstu ja ovu regiju promatram kao cjelinu, smatram da je podgorica tirana aerodrom ona izuzetno povezana svim oblicima društvene povezanosti, ali i da je ona međusobna konkurencija, vrlo bliska konkurencija. Svi članci moje kolumne se temelje na toj premisi.

  • Znam da mnogi imaju kočnicu da prespavaju, ali verujte, posle svega što sam video, uživaćete.
  • Takođe, kada je u pitanju aerodrom Podgorica odlasci aviona se obavljaju svakog dana, a najviše linija ima let Beograd Podgorica, koji saobraća nekoliko puta dnevno.
  • Preporučujemo da uradite Vašu besplatnu rezervaciju avio karte Beograd Tirana nekoliko nedelja pre planiranog putovanja, i tako ćete ovu avio kartu Beograd Tirana (TIA) dobiti po najjeftinijoj tarifi.
  • Da, bila je velika halabuka oko tih dugova SMATS-i.

Znam da mnogi imaju kočnicu da prespavaju, ali verujte, posle svega što sam video, uživaćete. Neposredno pre Prizrena, imaćete skretanje sa autoputa. Google mapa nepogrešivo vodi, samo ukucajte Vinica Petrović (nismo rođaci).

Avio let do Albanije

Strategija Aerodroma Crne Gore je da Podgoricu i Tivat, koji su udaljeni samo 78 km, tj. Manje od  sat vremena vožnje, smatraju kao jednu cjelinu. Pritom Podgoricu razvijaju kao legacy aerodrom, a Tivat usmjeravaju na leisure i charter tržište. Pritom aerodromi nisu konkurencija, već upravo suprotno. Aerodromi sa potencijalnim prijevoznicima pregovaraju kao jedna cjelina.

px’/>

https://podgorica.taxi/